Menu

OVER ONS

NADIS-Transport:

Maatwerk in transport

OVER ONS

Werkterrein

Nadis verzorgt transporten in heel Europa. Onze expertise spitst zich toe op het vervoer van en naar Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. In deze landen beschikt ons vrachtkantoor over een uitgebreid netwerk van erkende transporteurs met wie we kunnen lezen en schrijven.

Maatwerk

Van één pallet tot complete ladingen, van groupage tot gevaarlijke stoffen: Nadis-Transport regelt het allemaal. Het voordeel daarbij is dat u in het hele traject met één vaste contactpersoon in verbinding staat.

Bij ons echt persoonlijk contact en flexibiliteit.

Ervaring

De vracht, de route, het land, de regels en gebruiken; het is iedere keer anders. Als ervaren expediteur heeft Nadis-Transport op al deze terreinen de kennis in huis. Wij denken met u mee.
Eenmaal onderweg houdt Nadis-Transport de vinger aan de pols.

Talen & gewoonten

Naast het Nederlands beheerst Nadis-Transport maar liefst vijf talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans. Die talenkennis en de kennis van de gewoonten van de diverse landen biedt grote voordelen in de internationale transportwereld. Een goede communicatie versterkt het wederzijds begrip en vertrouwen en zorgt ervoor dat uw transport vlekkeloos verloopt. Een prettige wetenschap.

Contact

Burgemeester Vullersstraat 33, NL-6031 CD Nederweert, The Netherlands

T + 31 (0)495 63 41 38
M +31 (0)6 29 508 328
E INFO@NADIS-TRANSPORT.NL

Kvk 13043466  –   BTW NL198587247B01 –  EORI 198587247

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!